{{systemError.title}}

{{systemError.message}}

Grillet Kyllingbryst med ost, ruccola og bacon

Grillet Kyllingbryst med ost, ruccola  og bacon
  • 4 personer
  • Tidsforbruk

    20-40 min
  • Vanskelighetsgrad

    Lett
  • Dette har du kanskje i skapet:

Ingredienser

  • 3 dl hurtigris, fullkornris, eller Boil-In-Bag-ris
  • 4 stk kyllingbryst
  • 4 skiver Jarlsberg eller annen ost
  • 8 skiver bacon
  • 2 dl ruccola

En enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med ost, ruccola og bacon.

Fremgangsmåte

Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på ost og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne/tannpirker.
Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
kilde: prior.no